טיפול בהזעת יתר בעזרת תכשירים ומשחות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/12/2019 | 13:06 | מאת: טלי

שלום, אני סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים, הרגליים ובית השחי ורציתי לשאול אם יש תכשירים/ משחות למיניהן שאפשר להשיג במחיר סביר כדי לטפל בבעיה זו?שמעתי על אנהידרול פורטה, האם מומלץ?

13/12/2019 | 21:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, - טיפול מקומי: אנהידרול פורטה(מכילים אלומניום כלוריד בריכוז גבוה), ניתן לנסות את יש להיצמד להוראות על פני העלון טיפולי בבוטוקס -ניתוח -תרופות:גילקופירולט -טיפול מקומי ביונטופורוזיס, מכשיר "מירה דריי" רוב הטיפולים יעילים להזעת יתר מקומית. לכל טיפול יתרונות וחסרונות, כל תכשיר עשוי לגרום לרגישות, במידה וידועה רגישות לאחד המרכיבים לא מומלץ להשתמש בתכשיר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה