הרופא ריסס חומר על יבלת באיבר המין!

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/12/2019 | 10:05 | מאת: אסף

הי אני בחור בחור בן 27 לאחרונה הופיעו לפני חודש הופיעו לי יבלות באיבר המין המין על הפין עצמו ופריחה בשק האשכים הייתח אצל רופא עור והוא ריסס חומר ששורף על היבלות אני לא יודע מה החומר הזה האם הזה מסוכן ויכול להשאיר צלקות על איבר המין כי אני רואה שהעור נשרף אחרי הטיפול

06/12/2019 | 21:53 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, טופלת בחנקן נוזלי (קריותרפיה), זהו טיפול מקובל להסרת נגעים שפירים כגון: יבלות, סבוראיק קרטוזיס, קרטוזות סולריות ועוד.. מדובר בהקפאה (-196 מעלות) ולכן תופעות לוואי שכיחות הינן: כאב,נפיחות, שלפוחיות. במקרים נדירים פיגמנטציה, הצטלקות וזיהום.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה