צבע שיער ונשירה עם קרחות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/11/2019 | 11:36 | מאת: לחוצה

שלום, ידוע לך האם צביעת שיער יכולה לגרום לנשירה וקרחות? קניתי ערכה של לוריאל ביתית. יש לציין שבעבר עשיתי פעם אחת ואולי פעמיים ואח"כ ממש כשאני שוטפת את השיער הייתה נשירה אח"כ הפסיקה. כיום פעם שלישי עשיתי רק שורשים ויש לי נשירה כבר 7 חודשים עם קרחות/ שבילים. שערי ארוך אז לא הכי רואים.. אין לי גרד או אדמומיות.. מדובר בשפופרת צבע עם מי חמצן 6% תודה

11/11/2019 | 11:55 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, נשירת שיער עלולה להיגרם מסיבות רבות כגון: שינוי תזונתי, הורמונלי, מצב דחק, מחלות של הקרקפת, חימום של השיער, החלקה ועוד. אם שמת לב לקשר בין השניים שלא היה קודם לכן ייתכן כי זו הסיבה. במידה ונמשך ממליצה להשלים ברור מלא לנשירת שיער אצל רופא עור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה