פצעונים חררה באיזור הסנטר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/11/2019 | 09:45 | מאת: חררה בפנים

אני בת 44 סובלת כבר המון זמן מפצעונים נראים כמו חררה באיזור הסנטר . הייתי אצל מספר רופאים נתנו לי משחות וכדורים וכלום לא עוזר . פניתי גם לרופא נשים חשבתי שמדובר בבעיה הורמונלית אך הוא טוען שלא כי המחזור תקין .לא יודעת כבר מה לעשות . האם יש טיפול שיכול להעלים את הפצעונים הקטנים האלו והאדומים ? תודה

03/11/2019 | 13:55 | מאת: ד"ר מידן מיכל

רושם לאקנה הורמונלי, ממליצה על טיפול מקומי ברטין איי בשילוב אנטיביוטיקה כגון : תכשיר אפידו פעם ביום בערב. במידה ואין הטבה לשקול רואקוטן במינון נמוך לאחר התייעצות עם רופא עור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה