כדור בטרבניאפין 250 לפטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/11/2019 | 18:58 | מאת: יהודית

שלום רב, הנני מטופלת בכדור בטרבניאפין 250מ"ג לטיפול בפטרת ציפורניים, לקחתי את הכדורים 45 יום וחל שיפור ניכר, כמו כן בבדיקת תפקודי כבד הכל תקין.לצערי נסעתי לחול לחודש ושכחתי לקחת את הכדורים. האם אחרי חודש ללא לקיחת כדורים אני יכולה להמשיך לקחת את הכדורים? תודה רבה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

חשוב להשלים 3-4 חודשים ברציפות.

03/11/2019 | 11:20 | מאת: יהודית

ראשית תודה רבה על התשובה! לא הבנתי האם אני יכולה להמשיך מייד בטיפול לאחר הפסקה של חודש ולקחת כדורים עוד 3 חודשים? או להמשיך לעוד 45 יום? תודה רבה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה