נפיחות בכף היד עקב דלקת עור ממגע

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/10/2019 | 22:48 | מאת: רפי

שלום עקב דרמטיטיס בעור יש שתי שלפוחיות נפיחות בעור זה כואב בכל נגיעה או שיש רגישות מה מומלץ למרוח? אמנם אני מורח קרם לחות להקלה על יובש אבל יש רגישות לא נעימה למזגנים שמש רוח וקור מה מומלץ לעשות? האם קונטקט דרמטיטסס נחשבת לנכות?

27/10/2019 | 22:21 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לרופא תעסוקה ולברר לגבי נכות. ממליצה לפנות לרופא עור, שלפוחיות בעור אינו בהכרח דלקת עור ממגע. במידה ועל רקע דלקת ממגע ניתן למרוח סטרואיד מקומי ולנקר את השלפוחיות. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה