נוטל ראוקוטן-פצע שלא מגליד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/10/2019 | 15:19 | מאת: דפני

בני בן 14 נוטל ראוקוטן (5חודשים) לפני כחודש הופיע משהו שהיה נראה כצפורן חודרנית ב 3 אצבעות ברגלו. 2 נעלמו לגמרי האחרונה בבוהן לא מצליחה להגליד. מפריש ונפתח בכל פעם מחדש. בנוסף גדל עור מעל הצפורן. נראה בתמונה. טופל ע'י רופא העור בפולידין בלבד. אנא עצה עד התור נראה שיצא קצת משליטה. תודה מראש

22/10/2019 | 18:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

במידה ומדובר בציפורן חודרנית יש לבדוק שאין זיהום משני(חום מקומי, הפרשות ). ממליצה גם על אמבטיות פולידין וטיפול בלייזר.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה