פריחה כתוצאה מהשמש לאחר חוסר חשיפה ממושכת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/10/2019 | 20:58 | מאת: קורין

שלום. עברתי לאירלנד לפני כ8 חודשים(לא נחשפתי לשמש) ולפני 3 שבועות חזרתי לארץ לחופשה של שבוע. אחרי יומיים בארץ הזרועות שלי התחילו להיות אדומות עם מן פצעונים עליהם, לא מגרד ונעלם בלחיצה. לא טיפלתי וחזרתי לאירלנד. עכשיו אחרי שבועיים, אין פריחה אך עדיין נשאר סימנים כהים כמו של שיזוף לא אחיד בצורת כוורת... האם עלי למרוח משהו? או שזה יעבור לבד? תודה.

17/10/2019 | 14:45 | מאת: ד"ר מידן מיכל

יעבור עם הזמן אך חשוב להקפיד על קרם הגנה שלא תהיה החמרה של הפיגמנטציה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה