פצעי שפשפת שלא עוברת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/10/2019 | 20:44 | מאת: אנונימי

היי, לאחר שנוצרה לי שפשפת על הירך הפנימית קרוב למפשעה, ראיתי שנוצרו פצעים עגולים שעל חלקם יש ראש לבן כהה. השפשפת עברה, אבל הפצעים נשארו. הם באים במגע עם האשכים וגם שם הופיעו הפעים האלו לאחר השפשפת. ניסיתי לשים טאלק כדי ליבש את המקום וזה עזר לשפשפת, אבל לא לפצעים. עברתי לספרי של מרפן, וזה מרגיע את הכאב/צריבה ונראה שמטפל בצורה מינורית בפצעים. מה ההמלצה לטיפול? תור לרופא עור יש רק בעוד חודש..

09/10/2019 | 09:09 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ייתכן כי מדובר בנקודות קטנות של הסתיידות, בגוון צהוב -לבן. מדובר בנגעים שפירים. ישנן אבחנות מגבלות נוספות של נגעים באזור זה כגון: ציסטות, אנגיקרטומות ועוד ( נגעים שפירים) ממליצה להיבדק על ידי רופא עור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה