חצקונים ברגלים בשוקיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/10/2019 | 13:08 | מאת: חן

אני 9 חודשים לאחר לידה (לא בטוחה שיש קשר) יש לי חצקונים רק בשוקיים כמו פצעונים קטנים אדומים לא מגרדים פשוט לא אסתטי גם יש לי אותו דבר מאחורי היד בזרוע איך ניתן להיפטר מזה??

01/10/2019 | 13:10 | מאת: חן

תמונה

02/10/2019 | 10:36 | מאת: טלי

מצטרפת לשאלה כי גם לי יש בדיוק אותו דבר בזרועות למעלה וברגליים, התחיל בירכיים והתפשט לשוק, כן מגרד לפעמים אבל לרוב לא. אני חודשיים וחצי אחרי לידה וזה התחיל כבר לפני כחודשיים. מעולם לא סבלתי מתופעה זו לפני כן. תודה

02/10/2019 | 10:47 | מאת: ד"ר מידן מיכל

רושם לפוליקוליטיס . ממליצה על סבון דרמקסול, במידת הצורך טיפול אנטיביוטי מקומי או בכדורים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה