קשקשת וקומודונים לילדה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/09/2019 | 02:19 | מאת: יפעת

שלום, בתי בת 9 וחצי. לאחרונה שמתי לב שיש לה קשקשים קטנים סביב הקודקוד של הראש. החלפתי לה שמפו לפני כמה חודשים. גם על האף והמצח התחילו להופיע קומודונים זעירים. באופן כללי היא מאוד רזה ולא אכלנית. האם יש קשר בין הופעת הקשקשים להופעת הקומודונים? מה הסיבה להופעת הקומודונים? לא גיל צעיר מדי? מה הטיפול בקשקשת ובקומודונים? תודה

30/09/2019 | 19:24 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות לרופא עור. קשקשת לרוב מאפיינת אטופיק, סבוראה וקומדוניפ אקנה. ניתן להשתמש בשלב זה בסבון דרמקסול לפנים. לקרקפת ממליצה על שמפו ומסכת לקטופיל( ללא מרשם) בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה