טרימבפין לפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/09/2019 | 00:20 | מאת: בן

שלום, לפני כחודש ימים קיבלתי מרשם לכדורי טרימבפין לטיפול בפטרת ציפורניים. המרשם היה רק ל-28 ימים, כלומר 28 כדורים והוא הסתיים, אולם הפטרת לא חלפה ואף לא קרוב לכך. כמו שאת יודעת, לא קל להשיג את רופא העור של הקופה לבקשת מרשם חדש ואני חושש שכל הטיפול שהתחלתי יילך לטימיון. מדוע למעשה רשם לי הרופא מרשם לחודש בלבד? האם התוצאות מגיעות אחרי הפסקת הטיפול?

15/09/2019 | 13:23 | מאת: ד"ר מידן מיכל

יש לפנות לרופא עוד או משפחה להמשך טיפול. טיפול לפטרת בציפורניים נמשך בין 12-16 שבועות . אחת לחודש יש לבצע תפקודי כבד וספירת דם.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה