אורטיקריה כרונית האם היא אכן כרונית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/09/2019 | 16:00 | מאת: יפית

שלום, מזה שנה אני סובלת מאורטיקריה, לוקחת טלפס 2 בוקר 2 ערב, בימים האחרונים כבר לא כל כך עוזר, לפני חצי שמה לקחתי גם קורטיזון ולא עזר מהעושים ? תודה

14/09/2019 | 19:53 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, כאשר הפריחה נמשכת מעל 6 שבועות יש להשלים ברור לאורטיקריה כרונית. לרוב, לא נמצא גורם והסיבה לא ידועה. הטיפול מגוון וכולל: אנטי היסטמיניקה, סטרואידים וסינגולר. במידה ואין שיפור לאחר טיפול תרופתי זה ניתן לקבל אישור לתרופה ביולוגית בשם קסולייר . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה