אילו כדורים אפשר לקחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/08/2019 | 09:02 | מאת: אני

שלום, לפני 12 שנים טופלתי בכדורים במשך 3 חודשים עקב פטרת באצבעות הרגליים שחדרה לציפורניים. כעשר שנים סבלתי מזה נורא עד שטופלתי בכדורים. הטיפול צלח. כיום, כבר תקופה, שמגרד לי בין שתי אצבעות הרגליים ואני חוששת מאד שזה יתפשט. לא רוצה להשתמש במשחות למיניהן. בלי קשר , לפני 5 שנים פיתחתי אלרגיה לאופטלגין ובמחלקת אלרגיה המליצו לי לא להתקרב לתרופות מקבוצת nsaid . מאז אני ממעטת להשתמש בכדורים. אני גרה בחו ל והשאלה היא אילו כדורים יכולים להיות לי בסדר? למה עלי לשים לב?

22/08/2019 | 23:20 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, פטרת בעור או בציפורן מאופיינת בפריחה בעור או שינויים בציפורן. היות וישנה מעורבות עורית בלבד ממליצה תחילה על טיפול מקומית בקרם טרידרם לשבועיים ולאחר מכן מנטקס למשך חודש . מידה ואין תגובה לשקול טיפול בכדורים(טרבינפין או טריקן). בהצלחה! תגובה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה