פתאום התחילו נקודות בגב

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/08/2019 | 19:40 | מאת: דן

שלום רב פתאום התחילו נקודות בגב הרגל צילום מצורף. חשבתי שבא בעקבות משחה ששמתי במשך שבועיים לפטריות .אולי רגישות למשחה מורכבת : חמאת ציה לוונדר עץ התה ועוד . אבל נזכרתי .= ראיתי תמונה שהיה כך ב 2012 בקיץ .(ללא המשחה ). אני נכה ,יושב כל היום עם נעל סגורה .לא זוכר איך עבר אז =אבל עבר . האם זה פטרייה חדשה מהחום של הקיץ שוב ?או נראה לך כמו אלרגיה? תודה

20/08/2019 | 21:56 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אין ביכולתי לראות את הקובץ . בדיקת שומות כוללת בדיקת שומות בכפות רגליים. ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקה . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה