נגעים נגעים נגעים נגעים נגעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/08/2019 | 23:15 | מאת: אנונימי

לפני כשנה וחצי עברתי בדיקות דם ובידקות למחלון מין וגילו שיש לי את הקונדילומה או הפיפילומה בקיצור היה לי נקע על איבר המין ועברתי צריבה ואיפול אצל רופא עור ועכשיו גדלו לי בצוואר ןבעורף כמה נגעחם שנראים מאוד דומה למה שהיה לי על איבר המין ... השאלה היא האם זה הגיוני שזה חזר ? ואיך יכול להיות שיש נגעים בצוואר ? ומה עושים הלאה ?

18/08/2019 | 13:56 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ככל הנראה מדובר בסרחי עור. זוהי אסתטית בלבד, לא ניתן להידבק. הטיפול הוא על ידי הסרה במחט חשמלית, לייזר או הסרה כירורגית. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה