פס חום בהיר מתחת לטבור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/08/2019 | 12:53 | מאת: ליהי

היי אני בת 16 ויש לי מגיל ממש קטן פס חום בהיר מתחת לטבור שממשיך גם בפות.. קראתי באינטרנט והיה כתוב שאם זה לא מהריון זה יכול להיות מאסטרוגן גבוה לפני 3 שנים מצאו שיש לי שחלות פוליציסטיות, יש קשר? אבל מה יכול להיות שבגיל 5 היה לי שחלות פוליציסטיות? ומה אפשר לעשות כדי להבהיר אותו? כי לבנות שאחרי הריון כתוב שזה יעבור לבד עם הזמן אבל מה איתי? אשמח אם יענו לי

03/08/2019 | 14:59 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ניתן לנסות ג׳ל אזומד ( דורש מרשם ). ממליצה להתייעץ עם גניקולוג לגבי שכיחות של המחלה בגיל צעיר. פיגמנציה עשויה להיות משנית לסיבות רבות וגם בהקשר של שחלה פוליציסטית.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה