תראי שנפתח לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/08/2019 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום ותודה לאחר 11 ימים מאז הניתוח להסרת ציסטה בחזה נפתח התפר האמצעי ונוצר מן עיגול כזה. בחדר מיון לא רצו לעשות תפר אמרו דיסקרטיות עצמונית. כל הימים היה דימום שנפסק לאחר שהתפרסם נפתח. מה הסיבה שהתפרסם נפתח. זה תפר פנימי כמו כן מה לעשות כדי למזער את המקום ושבסוף תצא תוצאה יפה

03/08/2019 | 09:24 | מאת: מיכל

בהודעה למה נפלו כמה טעויות מדובר בתפקיד שנפתח לאחר 11יום תפר אמצעי .מה הסיבה? מה לעשות למזעור הצלקת? כמו כן דימום שהיה במשך ימים אלו נפסק אם פתיחת התפר

03/08/2019 | 14:57 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לאחר שהתפרים יוסרו ממליצה על מריחת ג׳ל קלו קוט, סקרלס וכדומה . תפר עלול להיפתח משנית ללחץ באזור.

03/08/2019 | 18:13 | מאת: מיכל

תודה התפרים נמסים לבד. וכן התפר שנפתח מכוסה בדם קרוש. 1. מתי להתחיל למרוח את הג'ל? 2. כרגע התפר שנפתח הוא פצע מכוסה דם קרוש. מתי למרוח עליו את הג'ל? 3. באזור לא הופעל לחץ .מלבד לחיצה קלה על המקום לעצור דימום, האם זה יכול לפתוח תפר אחרי 11 יום? אז כנראה שהתפר היה חלש?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה