ניתוח ציסטה בבית החזה .עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/07/2019 | 14:35 | מאת: מיכל

שלום לפני 6ימים עברתי ניתוח להסרת ציסטה חלבית בבית החזה מעל השד. הרופא שם על הניתוח פלסטרים ואמר לא להוריד אמורים לרדת לבד .וכמה שישארו יותר הצלקת תהיה יותר מעודנת היום נהיה לי דימום חדש וקל על הפלסטר ויש לי גם כן כאבים במקום.אין לי אפשרות לראות לא רופא עור ולא את המנתח. ואני לא יודעת באם להוריד את הפלסטר וילדים משחה או לא מה ניתן מעלה תמונה אם תוכלי בבקשה לעזור לי.

28/07/2019 | 20:58 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות מחר לאחות מרפאה. במידה והמקום חם למגע עם או בלי הפרשות עכורות , חום סיסטמי או צמרמורת יש לפנות לרופא בהקדם. ניתן בנתיים למרוח גזה עם פולידין נוזלי .׳ בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה