עקצוץ וגרד מפושט בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/07/2019 | 11:32 | מאת: דרורית

לפני כשלוש שנים התחלתי לסבול מגרד מקומי בגב שהתחיל בסמוך לשעת השינה בלילה. בחודשים האחרונים הגרד והעיקצוצים תוקפים אותי בכל הגוף בעיקר בלילה. רופא עור חשד שמדובר בnotalgia paresthetica נתן לי לבינתיים מרשם לדסלורטדין והפנה אותי לנוירולוג. הנוירולוג לא משוכנע שזו האבחנה הנכונה והציע לי לקחת אלטרולט 10מ"ג..עדיין לא התחלתי עם האלטרולט, מה דעתך? האם יש בדיקות שיכולות לאשש את האבחנה? בינתיים רופא עור אחר שביקרתי אצלו אומר שזו אלרגיה ונתן לי קרם טיפולי יו קאר וכדורי telfast 180mg לא עוזר ואני מיואשת...

13/07/2019 | 14:09 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לא ניתן לאשש בוודאות. הכאב לרוב בעמוד שדרה צווארי. ניתן לנסות תכשיר בשם זוסטריקס שאינו דורש מרשם ומתאים לאבחנה זו.

14/07/2019 | 17:38 | מאת: דרורית

תודה על תשובתך.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה