טיפול ברקוטאן - חוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/07/2019 | 09:33 | מאת: עוז רוטשטיין

היי, התחלתי טיפול בטיפול ברקוטאן לפני כחודש בערך במינון נמוך של 20 מ״ג (משקלי הוא כ71 קג). לפני הטיפול הייתי עושה ספורט מאומץ במכון כושר וכדומה, ולאחר שהתחלתי את הטיפול לא הפסקתי להתאמן. האם דבר זה מסוכן? הרופא אמר לי לא לעשות פעילות גופנית מאומצת אך מאז הטיפול אני מרגיש שהאימונים אפילו הפכו ליותר מועילים. תודה רבה

13/07/2019 | 14:07 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לעקוב אחרי רמת CPK המעיד על פירוק שריר, במידה ומעל הנורמה ממליצה להפחית את הפעילות הגופנית בהתייעצות עם רופא מופל.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה