ATS גבוה וטרבינאפין יש ממה לחשוש?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/07/2019 | 16:50 | מאת: אורי יתיר

ד"ר שלום לפני 3 חודשיים התחלתי טיפול בכדור טרבינאפין לפטרת ציפורניים ברגל. במשך 3 חודשים בדיקות הדם היו תקינות. בבדיקה האחרונה גיליתי ATS של 187. חורג מהנורמה. האם זה קשור לכדורים? לכושר שאני עושה אימוני כח? להפסיק הטיפול בכדורים תודה

04/07/2019 | 10:01 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, חשוב לבדוק מה היו הערכים טרם הטיפול. במידה וישנה חריגה קלה ניתן להמשיך ולעקוב. במידה וישנה עלייה משמעותית רצוי להפסיק לאחר ביקורת רופא עור כמובן. אין קשר לאימוני כוח. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה