שאלה לגבי יובש לא נורמלי.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/06/2019 | 23:43 | מאת: צליל

היי,יש לי כלכך הרבה שאלות שכמות הפעמיים שהייתי אצל רופאי עור שפשוט לא עוזרים לי זה כבר מייאש. יש לי יובש באצבעות ברגליים ובידיים ברמה שזה נירא ממש כהה. במקרה של הרגליים זה מגיע למצב של כאבים ואפילו דימומים. הרופאים נתנו לי קרמים וכו וכו וזה פשוט לא עזר או לא לתקופה ארוכה לא משנה כמה נמרחתי במשחות. מצרפת תמונה וכמובן אשמח לתשובה.

19/06/2019 | 09:47 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יובש ניכר עשוי להיות משנית למחלת עור , פטרת. ממליצה לפנות לרופא עור להשלמת משטח ותרבית לפטרת. לליחוח העור ניתן לנסות קרם דקסריל על בסיס וזלין וגליצרין.

19/06/2019 | 15:19 | מאת: צליל

היי. תודה על המענה אבל 4 שרופאים שהגעתי אליהם לא חשבו אפילו להגיע לזה שאולי יש לי מחלת עור ופשוט חיפפו אותי. חוץ מזה שאמרו לי לא לגעת במים לשים הרבה קרמים ולא שים כפפות ,זהו. זה פשוט ממש מגביל ומסתכל ברמות.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה