תחושת צריבה בעור עקב יובש ורגישות לקרם

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/06/2019 | 14:07 | מאת: רותם

שלום רב לאחרונה אני מורח קרם לחות מסוג אוון לעור רגיש 3-4 פעמים ביום להקלה על יובש עקב דרמטיטסס.אתמול בלילה לאחר מריחת הקרם על היד הרגשתי צריבה עזה וסוג של אי נעימות בעור.מדובר בקרם אותו אני משתמש כבר חודשיים.האם מומלץ להחליף את הקרם?בעבר רופאת עור בקופת חולים המליצה לי על שימוש בשמן קוקוס אורגני לבעיית יובש בכף היד במידה ויש לי עור רגיש.האם מדובר בשמן בריא לעור ומומלץ לשימוש?כי יש מאמרים באינטרנט שטוענים שהוא יכול לגרום ליובש נוסף ומצד שני מאמרים שטוענים שהוא מאד יעיל לבעיות יובש בעור אם כך מה מומלץ? האם מומלץשימוש במשחת החתלה לתינוקות גם ליובש בכף היד? לעיתים מעבר לתחושת היובש בכף היד יש תחושה של צריבה חזקה אן כאב קל האם זה אופייני לתחושת היובש בעור או בכלל לדלקת בעור? בברכה רותם

13/06/2019 | 08:01 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה עם קסרא קאלם לפיקאר אדרמה קרם צטפיל מוסטלה דקסריל כולם מוצרים דרמוקוסמטיים המומלצים על ידי רופא עור. לא ממליצה על שמן קוקוס.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה