ציפורן באגודל ביד שנשברה באמצע

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/06/2019 | 23:41 | מאת: שירה

היי..האם ציפורן אשר נמצאת באגודל שביד נשברה באמצע (כלומר בבשר) תצמח בחזרה כרגיל? אם כן ידוע לך תוך כמה זמן בערך? תודה

12/06/2019 | 20:37 | מאת: יעל

לי קרה בדיוק לפני מספר שבועות ברגל. ממש עד הבשר.באמצע הציפורן והיא נשארה גם תלויה. ברור שזה יצמח. זה כואב מאוד ממליצה לשים פלסטר לי זה מנע תזוזה ועזר עם הכאבים. תוך כמה זמן צמח? מממ תוך שבועיים שלושה לא תראי הבדל.

13/06/2019 | 07:57 | מאת: ד"ר מידן מיכל

במידה ואין פגיעה של המטריקס הציפורן תגדל באפן תקין . לוקח מספר חודשים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה