בן 29 ועדיין סובל מאקנה ופצעים במצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/06/2019 | 14:34 | מאת: גון

שלום לך אני בן 29 ספורטאי ומאמן חדר כושר סבלתי שנים רבות בגיל ההתבגרות מאקנה בכל הפנים ובחזה ובגב השתמשתי פעמים ברוקוטאן הפצעים נעלמו והשאירו לי צלקות רק בשנים האחרונות יוצא לי פצעים עם ראש לבן במצח ובגב ,המקום היחדי שיש בו פצעים הוא רק המצח ניסיתי כל מיני משחות שרופא עור נתן וזה לא עזר זה תמיד חוזר זה ממש מפריע ונראה ממש לא טוב אני חייב עזרה שמעתי על תרופת אנטביוטקה בשם מינוצין זה יכול לעזור ואם אני לוקח אסור לי להתאמן ?תודה ואשמח מאוד לעזרה

03/06/2019 | 12:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אין בעיה עם מינוציקלין עם פעילות גופנית. בהחלט יכול לעזור. חשוב לא ליטול את התרופה עם מוצרי חלב לפחות שעתיים לפני ואחרי ולהקפיד על קרם הגנה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה