אדמומיות ופצע מוגלתי בסנטר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/05/2019 | 14:55 | מאת: נועה

שלום, אני בת 22 ובערך מגיל 17-18 יש לי באזור הסנטר אדמומיות ופצע מוגלתי שלעיתים קרובות מכאיב לי ומפריע לי. לפני כשנה הלכתי לרופאת עור שאמרה לי שזה אקנה והסבירה לי שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה ומשחה לטיפול באקנה, לאחר חודש שחזרתי אליה לביקורת היא ראתה שהמשחה לא כל כך השפיעה ואמרה לי לקחת תמיסה, אבל גם זה לא עזר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי מה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש, נועה

17/05/2019 | 15:57 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, פצעים עקשניים בסנטר מופיעים באקנה הורמונלי. ממליצה להשלים פרופיל הורמונלי ולהקפיד על שימוש ברטין איי כגון אדפרין. במידה וישנה בעיה הורמונלית מומלץ על גלולות לאיזון הבעיה.

17/05/2019 | 18:59 | מאת: נועה

שלום, משחות לא יעזרו? כי לקחתי כדורים של אנטיביוטיקה. ואני פחות מתחברת לכדורים. השתמשתי במשחות Epiduo ו- Neo Medrol שלא עזרו לי. אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משחה שתוכל לעזור לי? כי הפצע הזה מאוד מפריע לי וכואב לי. תודה מראש, נועה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה