חנקן נוזלי להסרת נגע בעור פנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/04/2019 | 18:26 | מאת: רלף

שלום דוקטור .אני בן 67 בריא לאחרונה התגלתה בליטה קלה מאוד בפנים צבע אדום .הרופא אמר זה לא דלקתי זה משהוא ממש בתחילה אני אצרוב בחנקן נוזלי והכל יעלם. אחרי מספר י ים היה קילוף אבל עדין לא הוסר הכל .הרופא צרב שנית ושוב מאט הוסר אבל השטח לא ממש חלק. אציין שנזהרתי לאחר הצריבות מקרינת השמש אבל כן שטפתי במים האיזור בזמן המקלחת. האם זה קורה שלעיתים צריך לצרוב שוב בחנקן נוזלי? או צריך להסיר סופית בדרך אחרת והאם שטיפת המים הקהתה קצת מעוצמת החנקן.תודה למענה

07/04/2019 | 21:24 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, לעיתים יש לצרוב מספר פעמים. חשוב לשים לב שלא מדובר בנגע ממאיר ,ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקת הנגע. לגבי מים אין קשר ליעילות הטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה