הפרשות שלא נגמרות מאיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/03/2019 | 18:42 | מאת: חניליאר

אני בן 19.3 ולפני כחודש וחצי משהו כזה קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה ומאז התחילו לי הפרשות באיבר המין ללא צריבה בעת מתן שתן. הלכתי לאורולוג שנתן לי דוקסילין וציפרודקס למשך עשרה ימים ואמר לי לקחת כדור אחד משניהם בבוקר ובערב. כרגע נגמרו לי הכדורים ואיבר המין שלי לא מפסיק להפריש הפרשות ויש לציין שמאז לא נגעתי באיבר המין ולא קיימתי יחסי מין והפעם האחרונה שעשיתי אוננות הייתה גם לפני חודש ומשהו. איבר המין שלי כל היום רטוב וזה גורם לי בכל רגע נתון לפתוח את פתח השופכה ולהסתכל בפנים. אני אציין שאני בחור מסורתי ואני לא רוצה שיופרש לי סתם זרע במהלך היום יום וגם היום בבוקר יצא לי זרע לפני השתן ולא היה לי קרי לילה מה עליי לעשות? כל היום איבר המין שלי דביק ורטוב אפילו כשלא נגעתי בו..

31/03/2019 | 20:16 | מאת: יעל

היי, נדבקת באיזו מחלת מין. לך להיבדק אצל רופא.גם כך דרך הפורום לא ניתן לעזור. אולי שיעשו לך תרבית

31/03/2019 | 21:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה להשלים פרופיל מלא למחלות מין יש לפנות לרופא עור לקבלת הפניה לבדיקות .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה