דלקת סביב הציפורן בבוהן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/03/2019 | 19:27 | מאת: שני

שלום, בימים האחרונים היה לי כאב בבוהן ברגל ליד הציפורן, היום כבר נהיה ממש אדום, חם ורגיד ואף יצאה הפרשה מוגלתית מאזור הציפורן. הרופא משפחה נתן לי טבעקוטן. האם זה מספיק כדי לטפל בדלקת ובמוגלה? או האם עליי לנקז אותה בעצמי או על ידי רופא? תודה מראש.

30/03/2019 | 18:54 | מאת: ד"ר מידן מיכל

רושם כי מדובר בפרוניכה( דלקת של מיטת הציפורן). ממליצה לשלב אמבטיות פולידין ( מעט טיפות פולידין נוזלי בכוס מים פושרים) פעמיים היום 5-10 דק כל פעם ובמידת הצורך לשקילת טיפול אנטיביוטי בכדורים במידה ואין שיפור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה