עור נושר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/03/2019 | 18:43 | מאת: מאור

שלום ד"ר. אני בן 19. אני סובל בשנה האחרונה מתופעה שחוזרת על עצמה, והיא סוג של קשקשת באשכים. בדרך כלל זה קורה בבוקר, וכאשר אני מגרד אני רואה קילופי עור שנושרים. לפעמים הם אפורים ולפעמים אדומים, וגם על האשכים הם מופיעים בחלקם אדומים. העור גדל שוב וזה שוב מגרד ונושר. ניסיתי למרוח בעבר למיסיל. האם מדובר בפטריה ואז באמת טיפול בלמיסיל יעזור? יש דרך למנוע מזה לחזור? או האם זה עור מת שנושר? ואז אין מה לעשות? אציין שלפעמים גם אין גרד אבל בכל זאת יש קשקשים.

24/03/2019 | 16:03 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה להיבדק , אכן עשוי לאפיין פטרת אך לעיתים מדובר בגרד בלבד שגורם לעבוי והדגשת הקפלים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה