שלפוחיות באזור המין וגירודים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/03/2019 | 21:07 | מאת: נעומי

היי התתתנתי לפני חודשיים יש לציין שלפני כן לא קיימתי יחסי מין בכלל. לפני כשבוע הופיעו לי כמה שלפוחיות באזור איבר המין בהתחלה הם לא היו מגרדים ולפני כשלושה ימים התחילו גירודים ממש מעצבנים יש לציין שגם בחודש האחרון יש לי ריח שתן מוזר *נ.ב - אני עוברת טיפולי לייזר ממה זה יכול לנבוע???אני קצת לחוצה יכול להיוץ שזה יבלות ? פטרייה ? או הרפס?

11/03/2019 | 15:57 | מאת: ד"ר מידן מיכל

מקבץ שלפוחיות עשוי לאפיין זיהום הרפטי, ממליצה לפנות לרופא עור לאבחון וטיפול

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה