עד כמה דחוף הפנייה להסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/03/2019 | 16:30 | מאת: שמיל

שלום ד"ר מידן, עד כמה דחוף הפנייה להסרת נקודת חן: הבוקר הפנתה אותי רופאת עור לכריתת נגע nevus junctional , כתבה שזה "נגע פיגמנטרי בצורה אובלית עד 0.7 סנטימטר בצבע שחור כחלחל עם גבולות ביזאריות" אמרה שהנגע "לא יפה" וכתבה שממליצה לכרות אותו. בבירור תורים ראיתי שבעיר מגוריי שבשרון התורים רחוקים בסביבות יולי, בת"א ניתן להשיג תורים לסוף החודש. אשמח לדעת מה סדר גודל הדחיפות, כששאלתי אם זה דחוף אמרה שכן אך לא כתבה. אשמח לדעת עד כמה דחוף- כדי שאדע לתאם

04/03/2019 | 10:08 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, על מנת לענות על שאלתך דרושה בדיקה קלינית ודרמוסקופית. ככל הנראה הנגע אינו דחוף להסרה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה