מחלת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/02/2019 | 09:49 | מאת: יאיר

אני עם קשקשים/סבוריאה וניסיתי כבר את כל השמפואים הרפואיים (לא המסחריים ) שיש ואף אחד מהם לא הביא תוצאות מה עושים בשביל לפתור ת'בעייה הזאת פעם אחת ולתמיד ?

15/02/2019 | 05:20 | מאת: מני

תכנס לגוגל ותרשום : קרם סבורם תגיע לאתר של המטפל במחלות עור. יש לו תמיסה צמחית תמיסת סבורם שמורחים בקרקפת היא עושה פלאים. עוד דבר, תזהר לא לשים על הקרקפת תמיסה של רופא עור המכילה סטרואידים אתה תבכה על הטעות הזאת.

16/02/2019 | 12:03 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ישנם תכשירים מקומיים ושמפו לטיפול בבעיה. טיפולים מקומים כגון: ג'ל קסמיאול, דיפרולסיק, בטאקורטן לקרקפת. במידה ואין הטבה עם שמפו אלפוסיל ממליצה לנסות שמפו רפואי אחר כגון: סבודיאן, סקלריאל, צטרמיד, סבוסל ,לקטופיל וצטרמיד.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה