פצעים בישבן אחרי גילוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/02/2019 | 19:17 | מאת: אור

שלום רציתי לדעת מה עושים עם הפצעים שיש בישבן אחרי גילוח איך להעלים אותם כל פעם שאני מגלחת את הרגליים והישבן יום אחרי הגילוח מתחיל לצאת שם פצעים וזה נראה לא טוב אני שמה קרם גילוח ולא מגלחת נגד כיוון השיערה עושה הכל לפי ההוראות אבל עדיין יוצא לי פצעים וזה די מבאס..יש משחה שעוזרת ומעלימה את הפצעים?האם אפשר להתשמש שם באולקום תרופה שמכילה סטרוידים..?

14/02/2019 | 08:33 | מאת: ד"ר מידן מיכל

מדובר פוליקוליטיס. הטיפול בפוליקוליטיס קל הוא על ידי שימוש סבון אנטי-ספטי כגון: דרמקס , במקרים קשים טיפול אנטיביוטי מקומי או פומי. למניעת התופעה מומלץ להימנע מגילוח, שעווה ולבישת בגדים צמודים. אכן, הסרת השיער המועדפת היא טיפול בלייזר . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה