בעייה בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/02/2019 | 16:19 | מאת: דורי

מה זה אומר קליפות לבנות שנופלות מהראש/מצח/גבות ושיש גם גירוד אינטנסיבי בכל האיזורים האלה ?

09/02/2019 | 17:56 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, קשקשת וקליפות מאפיינות הרבה פעמים סבוראה או פסוריאזיס של הקרקפת. ישנם תכשירים מקומיים ושמפו לטיפול בבעיה. טיפולים מקומים כגון: ג'ל קסמיאול, דיפרולסיק, בטאקורטן לקרקפת. במידה ואין הטבה עם שמפו אלפוסיל ממליצה לנסות שמפו רפואי אחר כגון: סבודיאן, סקלריאל, צטרמיד וסבוסל דרושה בדיקה קלינית והתרופות דורשות מרשם . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה