אסתמה בעור והסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/01/2019 | 14:26 | מאת: נוי

שלום יש לי אסתמה בעור באזור הבטן גירודים ופריחה שהיא ממש קלה שבקושי רואים הבעיה היא שאני מסיר שיער כל חודשיים שלושה בלייזר ,ויש לי סדרת טיפולים הגרד התפרץ אצלי לפני חודש וחצי בערך, ובקרוב יש לי טיפול הסרת שיער באזור הבטן והחזה איפה שיש גירוד מה אני אעשה??להמשיך את הטיפול או לבטל או לדחות ?

29/01/2019 | 19:45 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ניתן לנסות למרוח מספר ימים אפלומיצין לאחר הטיפול בשילוב קרם הרגעה כגון ציקלפלסט , ציקלפט , ביאפין ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה