האם זה מדבק?_______________________

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/01/2019 | 02:24 | מאת: רונן

שלום לידידתי הקרובה, משהו שנראה כמו פוליפ אנאלי רקטאלי חיצוני,בפי הטבעת, שנראה כמו 3 גיבעולי ברוקולי ,או כרובית,קטנטנים,בגודל אפונה,מה זה יכול להיות? לא נעים לי לנסות להעיר לה על זה,אולם היא לא עושה דבר בעיניין,כי היא לא אוהבת שמעירים לה, ולא מעוניינת לגשת לבדוק ולקבל טיפול,מה הסיכוי שזה מדבק? האם הנגע הזה, הוא בר הדבקה ביחסי מין? זה נגע שמדביק ביחסים, בנגיעה, בשיפשוף, ?וכדומה חן חן עבור המענה רונן

26/01/2019 | 20:01 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ייתכן כי מדובר ביבלת ויראלית, במידה וכן זה מדבק. ממליצה להיבדק על ידי רופא עור ובדיקת גניקולוגית עם השלמת בדיקת פאפ. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה