עזרה דחופה בנושא זיהוי זיהום !!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/01/2019 | 16:07 | מאת: דן

כרגע נמצא במרכז אמריקה ללא גישה לרופא. הופיעו לי שני כתמים אדומים באיזור המפשעה בגודל של כ2 סמ כל אחד ובצורה עגולה. הם לא מגרדים אבל אני לא יודע עם מדובר בפטרייה או במשהו אחר. בן 24 בריא בדרך כלל ולא קיימתי יחסי מין כך שהאפשרות של מחלת מין לא קיימת. אשמח שתעזרו לזהות את התופעה ואת הטיפול בה.

26/01/2019 | 19:43 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ייתכן כי מדובר בעקיצות. לא נראה שיש חשש לדאגה אם חוסנת טרם הנסיעה. במרכז אמריקה מומלץ על טיפול מונע למלריה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה