אופן שימוש במשחות במרשם

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/01/2019 | 13:56 | מאת: ani

שלום יש לי פסוריאזיס כפות ידיים ורגליים שהתפשט לכל הגוף הייתי היום אצל הרופא שנתן לי משחות ואמר לי שאחת למרוח בבוקר בכפות ידיים ורגליים, השנייה בערב בכפות ידיים ורגליים, ואת האקווה קרם לערבב עם השלישית ולמרוח בכל הגוף. משום מה הרוקח לא רשם איזה משחה לאיזה אזור ועכשיו אין לי עם מי לדבר. האם אתה יכול לעשות לי סדר? המשחות הן: קלובטאזול פרופיונאט דיפרוסאליק דרמקומבין ואקווה קרם שכבר ציינתי. בנוסף היום הזרקתי את היומירה השלישית והוא נתן לי גם אוגמנטין לשבועיים תודה

19/01/2019 | 13:48 | מאת: שרון

אם תרח אותם אתה תראה החמרה וודאית בלי שום ספק. תחפש בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

19/01/2019 | 19:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לרופא המטפל. ישנן משחות רבות ויש צורך בבדיקה קלינית על מנת לתת הנחיות איזו משחה איפה. בהצלחה!

22/01/2019 | 09:40 | מאת: ד"ר מידן מיכל

.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה