צריבה באיזור האינטימי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/01/2019 | 11:49 | מאת: לירון

רופא נשים הבחין אצלי סוג של דרמטיטיס באיזור האינטימי ומסביב וזה לאחר טיפול בקרם דאלצין לצורך חיידק BV לפני 3 שבועות.נכון להיום כל הבדיקות תקינות ואין יותר שום חיידקים או פטריות אבל עדיין מרגישה רגישות ואדמומיות בעור בכל האיזור,והרופא לא ממש יודע איך לטפל בזה וגם לא ברור ממה זה, נתן דרמהקומבין אבל לאחר פעם אחת הרגשתי צריבה עוד יותר. מה הכי ממולץ לעשות במקרים כאלה?

19/01/2019 | 19:31 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה להיבדק על ידי רופא עור. ניתן לנסות קרם אחר ולא דרמקומבין שמתאים רק לקנדידה כגון טבעדרם או קומגיס וסבון לקטופיל מקומית. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה