גרד בבית השחי מעל לשנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/01/2019 | 02:01 | מאת: עמי

שלום קרוב לשנה יש לי גירודים בבית השחי וביד הקדמית הצמודה לבית השחי גיליתי שאני אלרגי לדודראנטים אז הפסקתי להשתמש בדודראנטים עבר כבר חודש שאני לא משתמש בשום דודורנט אבל הגרד והפריחה בבית השחי לא הפסיקו זה מאוד מפריע יש לי גם הזעת יתר באזור הייתי אצל כמה רופאי עור נתנו לי כל מיני משחות וזה לא עזר ,אני לא יודע כבר מה לעשות מאד אשמח לעזרה

19/01/2019 | 19:25 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לשלול אטופיק דרמטיטיס, פטרת והשלמת תבחיני טלאי לשלול רגישות לטקסטיל .

19/01/2019 | 19:46 | מאת: עמי

אני כן סובל מאטופיק דרמטיטיס הרופא אמר כבר מזנן ועשיתי בדיקת ביופסיה ,האטופיק אצלי הוא בדרגה נמוכה ומתפרץ אצלי בעיקר בבית השחי וביד קדמית הצמודה לבית השחי זה מציק לי נורא התמשתי בכל מיני במשחות אסטרוידיות והם גרמו לעור דק ביד הצמודה לבית השחי אני כבר מיאוש זה פוגע לי באיכות חיים הרופא עור כבר לא עוזר...

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה