כמות מוגברת של דמדוקס על הלחיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2018 | 22:17 | מאת: אורית

שלום, אני סובלת מרוזיצאה ובכל שנה זה מלווה בהתקף עם טפיל הדמדוקס. רציתי לדעת האם כמי שסובלת מריזיאצה נכון שאשתמש עם קרמים ללא שומן, וקרמים המבהירים פיגמנטציה ובהם ישנן חומצות? יש לי פשוט מעט פיגמנטציה בלחיים ורציתי להתחיל טיפולי הבהרה .

27/12/2018 | 08:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, כאשר יש טפיל דמודקס בכמות גדולה מומלץ על טיפול אנטיביוטי כגון פלגיל או טיפול מקומי באיברמקטין. מומלץ על תכשירים שלא גורמים לגירוי של חברות מוכרות וטובות כגון טולריאן של לרוש פוזה, ביודרמה . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה