שמן קנאביס לאיכטיוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/12/2018 | 17:43 | מאת: איתמר

שמעתי וראיתי כי שמן קנאביס הסיר מחולה את מחלת העור איכטיוזיס הייתכן?האים יש איזה שהיא הטבה בשימוש בשמן הקנאביס לחולי איכטיוזיס? תודה למענה והיכן ניתן להשיג שמן זה

13/12/2018 | 17:52 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, הטיפול המקובל לאיכטיוזיס הוא ליחוח, משחות סטרואידליות ולעיתים רטינואיד. לא ידוע לי על שמן קנאביס כטיפול מקובל. בהצלחה!

10/08/2022 | 18:47 | מאת: דור

אפשר לקבל שמות לתרופות שמסייעות להעלים את הקשקשת? רטאוויט היא משחה שעזרה לי מאוד,אך איננה תמיד במלאי של בתי המרקחת

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה