התפרצות כלי דם וגירוי בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/12/2018 | 21:26 | מאת: טל

שלום. יש לי שתי שאלות. 1.יש לי כיב בלשון,הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי משחת אורקוט E. מרחתי ולאחר יום הופיעו לי 2 פצעים מסביב לשפתיים...לא יודעת אם זה קשור אבל זה גם מה שהיה רשום בתופעות לוואי. מרחתי עליהם משחה אנטיביוטית מסוג אפלומיצין אך עד כה אין שינוי. מה אפשר לעשות והאם את חושבת שזה אכן קשור לאורקוט? שאלה שנייה-לפני כחודשיים רופאת העור פוצצה לי עם מחט חשמלית 2 פצעים שהופיעו לי ביד. נכון לעכשיו הפצעים התקלפו ונראים טוב יותר אך עדיין לא הגלידו לגמרי. מה אפשר לעשות? גם עליהם מרחתי אפלומיצין אך לא עוזר. תודה רבה

13/12/2018 | 17:23 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אורוקורט מתאים לטיפול באפטות בפה, לא ידוע שגורם לפצעים . לגבי הגלד, יש להמתין בסבלנות אפלומיצין מתאים כטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה