אחי נחבל בפניו ,שפשוף שנראה כמו הרבה שריטות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/12/2018 | 16:00 | מאת: דניאל

שלום אחי הקטן נחבל בפניו משפשוף בדשא סינטטי נוצרו לו כמה גלדים בצורת שריטה זה קרה בבית ספר שלו והוא לא חיטא ולא כלום רק שטף במים השאלה שלי האם אפשר וכדאי לחטאות גם אחרי יומיים? הוא אמר שירד לו הרבה דם, האם לדעתך תשאר צלקת, אם כן איך אפשר להפחית את הצלקת על ידי טיפול מעכשיו? יש לי משחה kelo kote האם להשתמש בה לאחר שהגלד יפול? זה יעזור?

06/12/2018 | 15:48 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה על קרם פוסיקורט או אפלומיצין לשבוע , במידה והשריטות עמוקות ניתן להתחיל עם קלוקוט בעוד שבוע .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה