כתם מגרד מאד על הירך

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/11/2018 | 13:06 | מאת: שיר

שלום רב! יש לי מיזה כשנה ויותר נגע על הירך שטופל ללא הצלחה במשחות סטרואידים, נראה שהנגע עקשן וכלל לא משתפר. רק לאחרונה הרופא שלח אותי לביופסיה לשלול MF האם העובדה שאני בהריון (שהושג לאחר 6 מחזורי טיפולים ) יכול להפריע לביופסיה? ולטיפול אם אצטרך? לחוצה ממש אשמח לקצת אור בעניין. תודה רבה

27/11/2018 | 10:08 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, נגע בודד מגרד פחות אופייני ל MF . ניתן להשלים ביופסיה ללא חשש. לגבי טיפול, יש להמתין לתשובת ביופסיה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה