אסתמה של העור במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/10/2018 | 01:52 | מאת: ארנולד

היי אני בן 18, בשנים האחרונות אני סובל מאסתמה של העור( כנראה) מאחורי הברך, מאחורי המרפק ובעיקר במפשעה. הבעיה היא במפשעה, אני תמיד משתמש במשחה נגד אסתמה של העור לכמה ימים והפריחה עוברת אך חוזרת לאחר תקופה של שבוע בערך. אני כבר לא יודע מה לעשות.. אני ממש נבוך מללכת לרופא ולהוריד את המכנסיים( בשביל בדיקה) אז בכלל אני לא יודע מה לעשות.. אשמח לעזרה, תודה!

19/10/2018 | 17:12 | מאת: si

אתה מושח משחה שמכילה סטרואידים וזה רק יכפיל ויגרום לבעיה שתאשר לנצח. נפלת קורבן של אי ידיעה על הסטרואידים. אין דבר כזה משחה של אסתמה של העור ( זה מושג שלך ) אתה משתמש במשחה סטרואידת כנראה אלוקום ומשלם את המחיר.

22/10/2018 | 00:40 | מאת: ארנולד

היי, אז מה אני יכול לעשות?

22/10/2018 | 11:03 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לנסות משחת פרוטופיק שלא מכילה סטרואידים, אך לפני כן חשוב לבדוק שאין מדובר בפטרת של המפשעה. התרופה דורשת מרשם רופא. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה