מיצוק עור הפנים ע"י טכנולוגיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/10/2018 | 17:09 | מאת: תמר

שלום ד"ר, אכן אם הגיל הנפח בלחיים יורד. הבנתי שיש אפשרות למיצוק עור הפנים ע"י רדיו, לייזר, אולטרסאונד. בסופו של דבר נוצרת אנרגיית חום. זה לא מסוכן לדרמיס? הרי זה לא פוגע סלקטיבי. ויש לנו בלוטות זיעה, שיער, וכו'. זה לא יכול לסרטן או ליצור רדיקלים חמצניים? ובלי קשר, עד כמה זה באמת ממצק את העור? הבנתי שלא במיוחד כי זה לא ממש יוצר אלסטין וקולגן כשהמאגרים נגמרים. והאם קולגן זה לא כתוצאה מצלקת פנימית שנוצרה באזור מהחימום/ כוויה? תודה

14/10/2018 | 18:24 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ישנן טכנולוגיות רבות לשיפור מרקם העור על ידי חימום הריקמה ויצירת סיבי קולגן ואלסטין. הטיפול מותאם למטופלת בהתאם לגיל, מצב העור, רקע רפואי ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה