פולידין אל סבון טיפולי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/09/2018 | 22:58 | מאת: דן

אני משתמש לכל מטרה בסבון מוצק הרשום מטה מזה שנים (ידיים , כלים ,גוף וכ"ו) שניסיתי לרכוש היום 10 סבונים כרגיל נאמר לי שמוכרים רק 2 כי משרד הבריאות טוען שזו תרופה ???? 1)מה דעתך ? 2)האם אפשר להמשיך להשתמש רק בו לכל דבר ? בפולידין אל סבון טיפולי Polydine Treatment Soap •סבון מוצק אנטיספטי לא אלקאלי. •יעיל לטיפול ומניעת זיהומי עור ולכל טיפול משלים בזיהומים על פני העור. •אינו מכיל חומר אלקאלי שיכול לגרום לגירוי העור. מרכיב פעיל 5% Povidone Iodine.

16/09/2018 | 13:30 | מאת: ד"ר מיכל מידן

לא ממליצה להשתמש לאורך זמן היות ומייבש את העור. ממליצה על סבון צטפיל או לקטופיל שאינו גורם לגירוי או מייבש לאורך זמן.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה